Fotograferingen
Varje fotografering är unik och ska alltid vara en rolig och avslappnad erfarenhet för dig. Jag erbjuder olika fotograferingar beroende på vad du behöver, allt från porträttfotografering (gravida, nyfödda, barn, familj, födelsedagar, konfirmation, student, bröllop) till modell för en dag, möhippor, street, lifestyle, dans, modellportfolio, skådespelarportfolio, headshots, sport, företag och produktfotografering. Kontakta mig gärna för detaljer. Du är varmt välkommen.
Fotograferingsplats
Du väljer fotograferingsplats. Antingen fotograferar vi i min moderna fullt utrustade studio i centrala Södertälje eller om du vill kan vi fotografera på stranden, i parken eller i ditt hem. Jag kan också föreslå andra intressanta fotograferingsplatser. Jag har även en mobil utrustning som gör det möjligt att ta bra fotografier i olika miljöer.
Kläder
Du kan ta med olika outfits till fotograferingen. Ta med det som du tycker bäst om och som du mår bra i. Enfärgat är oftast bäst. Jag kan hjälpa dig med förslag beroende på typ av fotografering och plats.
Make up och hår
Fråga mig gärna för rådgivning. Jag är också utbildad till make up artist och har samarbete med en proffesionell stylist och make up artist. Vid varje fotografering: Det ska vara en trevlig upplevelse. Kom i tid så att det finns tid att ta hand om dig. Jag har F-skattsedel.
Fotograf Karin Schulz: Din Fotograf i centrala Södertälje
© All photos and images copyright by Karin Viktoria Schulz 2010-2013

hem

gallerier

info

prislista

kunder